Συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον Νίκο Μπελαβίλα για το μέλλον του Πειραιά

Συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον Νίκο Μπελαβίλα για το μέλλον του Πειραιά

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, είχε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του δημοτικού Συνδυασμού «Πειραιάς για όλους», Νίκος Μπελαβίλας.

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θεόδωρος Δρίτσας και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς για όλους».

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάσθηκαν πολιτικές και δράσεις συνέργειας, για την ανάπτυξη της πόλης και του λιμανιού του Πειραιά.

Όπως επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές, η ανάπτυξη οφείλει να ανατρέψει το παραγωγικό μοντέλο στον Πειραιά, ο οποίος έχει γίνει «μία πόλη για λίγους» , με την πλειοψηφία των κατοίκων της «να βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπη με τη φτώχεια, την ανεργία και την υποβάθμιση της καθημερινότητάς της».

 

Για το λόγο αυτό, υπογραμμίσθηκε ότι η ανάπτυξη στον Πειραιά, όπως και σε όλη τη χώρα οφείλει να γίνει με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και με προοδευτικό περιεχόμενο, έχοντας στο επίκεντρό της, τις ανθρώπινες ανάγκες και την προστασία του περιβάλλοντος.


aleia Αλιεία

Η αλιεία αποτελεί βασικό κομμάτι της οικονομίας και της παράδοσης της Ελλάδας, η οποία διαθέτει τον μεγαλύτερο αλιευτικό στόλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

διαβάστε περισσότερα
perivalon Περιβάλλον

Η προστασία και η αναβάθμιση του περιβάλλοντος γενικά και του θαλασσίου ειδικότερα συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγάλων προκλήσεων τις οποίες αντιμετωπίζουμε σε ένα κόσμο γρήγορων εξελίξεων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο...

διαβάστε περισσότερα
limania Λιμάνι

Οι Ελληνικοί λιμένες αποτελούν σταυροδρόμι τριών ηπείρων και βασικές πύλες εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συνιστούν παραγωγικές υποδομές ζωτικής σημασίας για την εθνική οικονομία και τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας μας.

διαβάστε περισσότερα
dromologia Δρομολόγια Πλοίων

Για την ενημέρωσή του, το ενδιαφερόμενο επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στην Πλοιοκτήτρια  εταιρεία ή στο Ναυτικό πρακτορείο.......

διαβάστε περισσότερα
nisiotiki politiki Νησιωτική Πολιτική

 

διαβάστε περισσότερα
e-ΜΗΤΡΩΟ ΠΛΟΙΩΝe-ΜΗΤΡΩΟ ΠΛΟΙΩΝ

Λήγει στις 15-9-2019 η προθεσμία υποβολής αίτησης για καταχώριση των υπόχρεων πλοίων

διαβάστε περισσότερα