Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στην Κω – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μύκονο – Διακομιδές ασθενών

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στην Κω – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μύκονο – Διακομιδές ασθενών
 Στον εντοπισμό πενήντα πέντε (55) αλλοδαπών και τη σύλληψη του 19χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
 Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν στην παραθαλάσσια περιοχή Ψαλιδίου ν. Κω, όπου είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί από πνευστή λέμβο, ενώ συνελήφθη ο 19χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου, φερόμενος ως  διακινητής.
 Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
 
 *****
 Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
 Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
 *****
 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού που συνδέει το νέο με τον παλαιό λιμένα - Γυαλό Μυκόνου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 26χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 58χρονος.
 Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις.
 Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 26χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος.
 
 *****
 Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
07χρονου αλλοδαπού από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Μυκόνου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν. 57 και
24χρονης από το λιμένα Κουκουναρίων Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ'' Ν. Σκιάθου 161.