ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ οδοντιατρων ψυχολογων ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ οδοντιατρων ψυχολογων ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
1. Ανακοινώνεται ότι ο Πίνακας υποψηφίων του διαγωνισμού Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας (Οδοντιάτρων - Ψυχολόγων) έτους 2017 (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων), οι οποίοι παρουσιάσθηκαν και υψομετρήθηκαν ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης και διαπιστώθηκε ότι διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αναρτήθηκε την 14-05-2018, ημέρα Δευτέρα, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2. 
2. Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία των Ιατρικών εξετάσεων και παραπομπής στην Α.Ν.Υ.Ε., που θα διεξαχθούν ως ακολούθως:
 
                                                                                                                              ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 

Ημερομηνία

Ημέρα

ΤΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΩΡΑ

15-05-2018

ΤΡΙΤΗ

Σχολή Λιμενοφυλάκων

(Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

08:30

 

 

 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ Α.Ν.Υ.Ε.

 

Ημερομηνία

Ημέρα

ΤΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΩΡΑ

17-05-2018

ΠΕΜΠΤΗ

Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά

(Ακτή Μουτσοπούλου 66-68, ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

07:30

 
 
3. Οι υποψήφιοι οι οποίοι διαπιστώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Υψομέτρησης ότι δεν διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος, ή που δεν παρουσιάσθηκαν ή δεν συμμετείχαν στη διαδικασία της υψομέτρησης, σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αποκλείονται του διαγωνισμού.