Αρχική σελίδα

Ενημέρωση



Σύνδεσμοι








Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Ζώη με τον Υπουργό Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη

[31-08-2015]
Ο Υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Νίκο Χριστοδουλάκη.

Αλλαγή ώρας συνεδρίασης Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.), 25 Αυγούστου 2015-Ημερήσια Διάταξη

[21-08-2015]
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 25.08.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ. αντί της 11:00 π.μ., στην αίθουσα 577 του κτιρίου του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού στον Πειραιά (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2,), προκειμένου να συμμετάσχετε στη Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.)

Ευρεία σύσκεψη, με θέμα την αναβάθμιση της συνεργασίας του ΕΟΠΥΥ με τον Οίκο Ναύτου

[11-08-2015]
Σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Οίκο Ναύτου υπό το συντονισμό του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα, εξετάστηκε το ζήτημα της αναβάθμισης της συνεργασίας του ΕΟΠΥΥ με τον Οίκο Ναύτου και της πλήρους αξιοποίησης προς αυτή την κατεύθυνση, του κτιρίου του Οίκου Ναύτου.

Για την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου, στην κοινωνία των Πατρών

[11-08-2015]
Μετά τη ραδιοφωνική συνέντευξη, που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, στο ρ/σ «Στο Κόκκινο 107,7 Πάτρα» την Πέμπτη 8 Αυγούστου, διάφορα δημοσιεύματα ή αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, καθιστούν αναγκαία την αποσαφήνιση των απαντήσεων που ο Υπουργός πράγματι έδωσε, σχετικά με την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, στην τοπική κοινωνία.

Το «Ποτάμι» για το προσφυγικό: ακόμα και τώρα… ανευθυνότητα, λαϊκισμός και υποκρισία

[11-08-2015]
Συνεχίζοντας την τακτική της παρέμβασης αποκλειστικά μέσω ανακοινώσεων εντυπωσιασμού, χωρίς την παραμικρή αναφορά στις διαστάσεις του πραγματικού προβλήματος, ο «Τομέας Μεταναστευτικής Πολιτικής» του Ποταμιού, δείχνει ποια είναι η σχέση που έχει με το τεράστιο μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα.

Σύσκεψη και αποφάσεις, Αναπληρωτών Υπουργών Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος, για την ανέλκυση του ναυαγίου Sea Diamond

[05-08-2015]
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (05/08) στο Υπουργείο Ναυτιλίας, με τη συμμετοχή των Αναπληρωτών Υπουργών Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, του Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ. Γιάννη Θεοτοκά, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων των δύο Υπουργείων, επιβεβαιώθηκε η βούληση για την επίσπευση και ολοκλήρωση των ενεργειών, για την ανέλκυση του ναυαγίου.

Επαναδρομολόγηση της ιστορικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πάτρας – Σάμης – Ιθάκης

[31-07-2015]
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα..
















Last refresh cache : 2 September 2015, 13:20.51