Αρχική σελίδα

ΕνημέρωσηΣύνδεσμοι
Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Ρόδο, με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς

[20-04-2015]
Ξύλινο σκάφος, που μετέφερε 93 μετανάστες, προσάραξε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρουν το θάνατο από πνιγμό, τρεις ακόμη άνθρωποι. Για το περιστατικό της προσάραξης, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το οποίο και συντόνισε την επιχείρηση διάσωσης, κατά την οποία εντοπίστηκε το κατεστραμμένο σκάφος και περισυνελέγησαν με ασφάλεια 90 ναυαγοί.

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα και του Αρχηγού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αθανάσιου Αθανασόπουλου, με αντιπροσωπεία της Frontex με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Διευθυντή Fabrice Leggeri

[17-04-2015]
Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα και της ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αντιπροσωπεία της Frontex με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Διευθυντή Fabrice Leggeri, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Σχόλιο Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με δήλωση του Γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού και προγράμματος της Ν.Δ. κ. Μ. Βαρβιτσιώτη

[17-04-2015]
Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χτεσινή δήλωση του Γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού και προγράμματος της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το μεταναστευτικό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Θοδωρής Δρίτσας έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Ανεύθυνη και επικίνδυνη η αντιπολιτευτική εκμετάλλευση των μεταναστευτικών ροών

[15-04-2015]
Η επιχείρηση αντιπολιτευτικής εκμετάλλευσης του προβλήματος των αυξημένων μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη.

Δήλωση Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Αιγαίου αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, με αφορμή χτεσινή ανακοίνωση του πρώην ΥΝΑ

[15-04-2015]
Με αφορμή χτεσινή ανακοίνωση του πρώην ΥΝΑ κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Αιγαίου αρμόδιος για θέματα Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα με την Π.Ε.Μ.Ε.Ν. και αντιπροσωπείες ναυτεργατών

[09-04-2015]
Πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, προγραμματισμένη συνάντηση - σύσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Θοδωρή Δρίτσα & του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Γιάννη Θεοτοκά, με την Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, τη Συντονιστική Επιτροπή Μηχανικών του Κέντρου Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού, την Επιτροπή Ειδικού Τμήματος Γ' Μηχανικών Ασπροπύργου και αντιπροσωπεία απλήρωτων ναυτεργατών της ΝΕΛ.

Ανάληψη καθηκόντων νέου Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιάννη Θεοτοκά

[07-04-2015]
Από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ανακοινώνεται ότι ο κ. Γιάννης Θεοτοκάς ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Τελετή ορκωμοσίας νέων Δοκίμων Ανθυποπλοιάρχων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. απευθείας κατάταξης ειδικότητας Τεχνικού έτους 2015, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρή Δρίτσα

[03-04-2015]
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρή Δρίτσα, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Γιάννη Θεοτοκά και Αθανάσιου Χριστόπουλου, του Αρχηγού του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αθανάσιου Αθανασόπουλου και της λοιπής στρατιωτικής ηγεσίας του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Υπουργείου, η ορκωμοσία εννέα (09) νέων Δοκίμων Ανθυποπλοιάρχων, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Τεχνικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, εκπαιδευτικής σειράς 2015.

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Θοδωρή Δρίτσα

[02-04-2015]
Μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο, μπορεί να διαβαστεί η είδηση περί αύξησης του συντελεστή φορολογίας των ναυτικών, η οποία κυκλοφόρησε νωρίς σήμερα το πρωί. Ακόμα και ως τέτοια όμως, δημιουργεί ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα όσων τη «διέρρευσαν», δεδομένου ότι διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία το θέμα της απλήρωτης ναυτικής εργασίας και της υψηλής ανεργίας μεταξύ των ναυτικών, δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας.
Last refresh cache : 21 April 2015, 08:30.55