Αρχική σελίδα

ΕνημέρωσηΣύνδεσμοι
Το βραβείο “UNICEF 2015 – ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ” στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

[20-11-2015]
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού και το έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και διαχρονικά για τη διάσωση και την προστασία των ανήλικων βρεφών και παιδιών προσφύγων και μεταναστών, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF, με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, απένειμε σήμερα στο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., το βραβείο “ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ”.

Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Επικεφαλής Πρέσβη της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Toubassi

[12-11-2015]
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Θεοτοκάς, δέχθηκαν σήμερα στο Υπουργείο, τον Επικεφαλής Πρέσβη της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Toubassi, κατόπιν σχετικού αιτήματός του.

Επιστολή – απάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα στην κήρυξη της νέας 48ωρης απεργίας της Π.Ν.Ο.

[04-11-2015]
Μετά την εξαγγελία της συνέχισης της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για ένα ακόμα 48ωρο, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, απέστειλε την παρακάτω επιστολή στο Γενικό Γραμματέα της κ. Γιάννη Χαλά και στα μέλη της Διοίκησης:

Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

[04-11-2015]
Μετά τη χθεσινή επιστολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προς την Π.Ν.Ο., στα πλαίσια της νέας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών και κλάδων που συνδέονται με τη ναυτιλία, ολοκληρώθηκε η νέα συνάντηση, της Διοίκησης της Π.Ν.Ο. και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα

Σχόλιο ΥΝΑΝΠ κ. Θοδωρή Δρίτσα αναφορικά με καταγγελίες για υπονόμευση της 48ωρης απεργίας των ναυτικών.

[03-11-2015]
Αναφορικά με καταγγελίες Σωματείων, για υπονόμευση της 48ωρης απεργίας των ναυτικών σε περιστατικά που συνέβησαν σε κάποια λιμάνια της Ελλάδας, ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, έκανε το παρακάτω σχόλιο:
Last refresh cache : 23 November 2015, 14:54.26